Az iroda története
A cég 1991-ben alakult Portále kft névvel. Profiljába építészeti-kivitelezési, piackutatási és kereskedelmi tevékenységek tartoztak. Jelenlegi nevét 2011-ben vette föl, amikor tevékenységi köre építőipari szakértéssel, tervezéssel, műszaki ellenőrzési tevékenységgel bővült, fő tevékenységgé az építészeti tevékenység emelkedett ki.
A cég ügyvezetője és tulajdonosa Garai- Szabadi Renáta


Filozófia
Alapvető filozófiánk, hogy munkánk során nem problémákkal találkozunk, hanem kihívásokkal és megoldható feladatokkal, melyek alapos feldolgozása, elemzése elősegíti a helyes megoldást. Munkánk során az összetett problémák komplex megoldását keressük.


Együttműködés ügyfeleinkkel
Hisszük, hogy kimagasló teljesítményt csak akkor érhetünk el, ha megbízóinkkal együtt zajlik a tervezési és kivitelezési folyamat. A közös munka eredményeképpen testreszabott megoldások születnek a lélektelen konfekciótermékekkel szemben.


Fenntartható fejlődés - felelősségvállalás
Korunk legnagyobb kihívását a fenntarthatóság kérdésköre jelenti. Ezt az épület léptékén túl a városra, a régióra is kiterjesztjük. A szigorúan vett építészeti kérdéseken túl a fenntartható tervezést gazdasági és szociális környezetben is vizsgáljuk tervezési munkáknál.
Kiemelt fontosságú az épületek korszerű és előremutató tervezése, mely által az épület a lehető legkevesebb környezeti terhelést fogja jelenteni: mint a bevitt energia, mint a kibocsátott szennyezőanyagok tekintetében.


Együttműködő partnerek
Garai-Szabadi Renáta Építészmérnök, Épületszigetelési Szakmérnök
Bottka Balázs Belsőépítészet
Laczkovics János Építészmérnök, statikus tervező
Szabó Károly Tűzvédelmi Oktató, szaktervező
Oltvai Tamás Gépészmérnök
Tóth Árpád Villamosmérnök
Fejes András Webdesigner, IT