Pavilon – Tegola Ungarese kft Kiállítási Pavilonja – Konstruma Építőipari Kiállítás- Budapest - 2011
A pavilon kialakítását alapvetően meghatározta a bérelt terület mérete(2,5x 9m) és helye(Passzázs- nyitott). A térelválasztásokra a cég által forgalmazott építőipari alapanyagokat terveztük be: Bitumenes zárólemez, dombornyomott lemezek dréndelemek, talajerősítők és erózióvédő anyagok.

Családi ház – Budapest - 2010
Megrendelőnk kérésére a meglévő családi házuk bővítési engedélyezési tervét készítettük el. Anyagi megfontolásból a bővítést kettő lépcsőben kellett tervezni. Első lépésben a földszinti bővítés és ideiglenes-előkészítő munkarészek készül el, majd második lépésben történik meg az emeleti ráépítés az összes befejező munkálattal együtt.
A kivitelezés jelenleg is zajlik.

Családi ház – Balaton - 2010
Megrendelőnk kérésére az öreg, rossz állapotú épület felújítása helyett új épület tervezése történt. Az épület térformálását alapvetően meghatározta a környezet. A földszint a hátsó udvar felé nyitott, ami a családi együttlét színhelye a nyári délutánokon. Az emelet az út túloldalán található Balatoni látképre szervezett, így került kialakításra egy szélesebb loggia.
Az épület 2011-ben valósult meg.

Társas ház – Előtető - Budapest - 2010
A társasház több, mint 30 lakásból áll, melynek lakói individuálisan előtetőket kezdtek kialakítani árnyékolás és eső elleni védelem céljából, így megkezdődött az egységes arculat felbomlása. A társasház közös képviselőjének felkérésére egységes előtető tervet kellett készíteni előterjesztésre, így megelőzve hogy minden ajtó és ablak fölött más- más ötlet valósuljon meg.

Irodaház - Foktő - 2009
Kapacitásbővítés és rendeltetésbővülés, továbbá korszerűsítés miatt szükségessé vált a telephely logaisztikai helyiségeit is magában foglaló irodaház belső átépítésének megtervezésére.
Anyagi okokból a bővítés nem valósult meg.

Étterem - EMKE ház - 2008
A Rákóci út és a Nagykörút álló sarokházban a századfordulón a téren álló Nemzeti Színház híres színésze, Blaha Lujza is élt. Tulajdonosi szándék szerint az alaksorban étterem nyílt volna.
A terv engedélyezési tervszinten megállt a pénzügyi válság következményeként.

Tihanyi Rév Területének Revitalizációja - Tihany - 2008
A 2 hektáros terület a 60-as évek beli kialakítása óta erősen hanyatlik. A koncepció terv során a területrendezés a bódéváros ledózerolását követően funkciórendezéssel kezdődött. Ennek során a felvezető út jobb oldalán került kialakításra minden szükséges funkció: Információ, Étterem, bazársor, parkoló. Bal oldalon visszafásítás történik. Továbbá a területen, a vízpart mellett végigfut a Balatont körülölelő biciklis útvonal, mely eddig elkerülte a tihanyi révterületet.

Magánszülészet Fekvőosztály - Róbert Károly Magánklinika - 2007
Az épület magánszülészeti részleg kialakítása történt, melynek egyik állomása volt a fekvőosztály felújítása. Ennek során 12 szoba új zuhanyzókkal, babaszobák, vizsgálók, orvosi szobák recepció és társalgó került kialakításra.
A tervezett állapot a kivitelezés napi szintű ellenőrzésével valósult meg. Az átadáson az Egészségügyi Miniszter és Budapest Polgármestere is tiszteletét tette.

Tömbrevitalizáció – Hollandia Utrecht - 2007
Városelemzést követően egy konkrét problematikus tömb revitalizációjának koncepcióterve készült el. Ennek során egy úgynevezett „hybrid building” = többfunkciós épület került a parkolóház helyére. Az épületben, irodák, mosoda, kifőzde és minilakások kerültek elhelyezésre, továbbá egy nagyobb méretű multifunkciós teret magában foglaló épület.

Tűzoltó Szertár – Sülysáp - 2006
Önkormányzati szükség alapján 2 tűzoltószer részére- pihenőhelyiséggel- kellett megtervezni a legolcsóbb kivitelezhetőség szem előtt tartása mellett a létesítményt.

Törley Kultúrközpont – Budafok - 2008
A Pincészet palackozóüzemének egy részét elköltöztette, így felhagyott területe felének használatával. A terület közvetlen szomszédságában óvoda, általános és középiskola, továbbá panelépületek vannak. A meglévő beépítés igen túlzsúfolt, jól jön a szükséges funkciókhoz, a Törley költözése. Ezen területen 2 fő funkciót terveztem be, melyek jelenleg rendkívül hiányoznak. Az egyik a kultúrált közpark, melyben még focipálya, szabadtéri színpad és szőlősor is megfér egymás mellett. A másik Egy épülettömeg, melyben 150 főt befogadó előadótér, állandó helytörténeti kiállítás és a helyi amatőr művészek alkotásait bemutató kiállítótér kap helyet. A terv koncepciószintű.

Vidraház – Balaton - 2005
Egy újonnan kialakításra kerülő állatkert koncepciójának részeként készült el a tervrajz. A vidrák társas élőlények, nagycsaládban élnek. Jó idő esetén a látogatók kedvencei, állandó szereplési kedvükkel, ám rossz időben ki sem mozdulnak odújukból. Az épületben kialakításra került a fészek fölött egy sötétszoba, ahol speciális világítással bepillantást lehet nyerni a vidrák fészekbeni családi életébe.

Családi ház – Budapest – 2003
A feladat egy lejtős terepre történő családi ház tervezés volt . Mivel a környéken kizárólag kertes, szabadon álló családi házak vannak, rengeteg gyümölcsfával, ezért a koncepció igyekezett minél jobban beilleszteni az épületet a lejtős terepbe, ezért az épület két egymás mellett álló kukacot formáz meg, melyek lépegetnek lefelé a telken. A terv koncepciószintű.

Esőbeálló – Budakeszi Szilfa Tisztás – 2002, 2007
Az esőbeálló olyan építmény, mely a buszmegállóhoz hasonlóan, eső ellen véd. A Pilisi Parkerdő Zrt részére olyan esővédő helyet kellett tervezni, mely eredeti funkcióján kívül másra nem alkalmas(alvás, WC,..). Megformálásával igyekszik az organikus környezetbe minél jobban belesimulni. A szilfa tisztáson lévő esőbeálló védelmet nyújt mind a tisztáson kikapcsolódóknak, mind pedig a túrázóknak hirtelen jött felhőszakadás esetén.
A tervezés 2002-ben, a kivitelezés 2007-ben történt.